Trailernyt

23. august 2017 - 11:42

App linkNu på Google Play

TIP Trailer Services udvider igen

23. august 2017 - 11:42

Af Redaktionen |

Som en del af TIPs ambition om at etablere et stærkt og bredt servicenetværk overtager TIP endnu et værksted i Danmark fra 1. september 2017. Værkstedet Agathon On Spot er placeret i Hirtshals, der er et af de centrale trafikpunkter for transport mellem Norge, Færøerne, Island, Danmark og central Europa.

 

Værkstedet har 14 baner og er placeret tæt på havnen, hvor den årlige trafik af tung transport de seneste år har været kraftigt stigende. Dette er understøttet af store infrastruktur investeringer i blandt andet motorvej, kombiterminal og havneudvidelse.

 

Christian Petersen, administrerende direktør for TIP Nordic ser opkøbet af Agathon On Spot, som et væsentligt led i TIPs plan om, at skabe et fleksibelt og omfattende servicenetværk i Norden:

»Vi er glade og stolte over, at kunne tilføje Agathon on Spot til vores servicenetværk. Opkøbet af dette værksted er i tråd med ambitionen om fortsat at vækste og styrke vores værkstedsnetværk. Bent Agathon har formået at opbygge et veldrevet og yderst professionelt værksted med medarbejdere, der besidder kompetencer og ekspertise, der stemmer overens med TIPs krav om kvalitet og effektivitet. Vi er særligt glade for, at vi styrker vores kompetencer indenfor køleservice.  Vi ser frem til, at vores service tilbud til eksisterende og nye kunder bliver yderligere forstærket,« siger Christian Petersen.

 

Værkstedet Agathon On Spot blev etableret i 2006 af Bent Agathon, og har formået at positionere sig, som et væsentligt serviceværksted for trailere og tungt materiel, der kommer til og fra Nord Atlanten.

»Vi glæder os over, at blive en del af TIPs professionelle service netværk,« siger Bent Agathon.

 

»TIP Trailer Services har i mange år bevist, at de har ambitioner og målsætning om at drive og skabe et værkstedsnetværk, hvor kvalitet, professionalisme og effektivitet er afgørende. Dette har også altid været centralt for os, og jeg ser meget frem til at blive en del af en international virksomhed, der har fokus på at forstærke og udvide deres service tilbud til deres kunder.«

 

Bent Agathon forsætter i en rolle som ansvarlig for salg af værkstedsservice hos TIP i Skandinavien. Med det nye opkøb er TIP nu oppe på 15 værksteder i Norden.

Læst i alt:

1286 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk